Infoisinfo Nederland

Nijkerk Woningstichting
Maatschappelijk Werk in Nijkerk

www.wsnijkerk.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 033 247 740?

Adres

Van 'T Hoffstraat 40. P.C. 3863AX, Nijkerk, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Nijkerk Woningstichting

Zorg in Nijkerk, Mens in Nijkerk, Wonen in Nijkerk, Welzijn in Nijkerk

Prettig wonen bepaalt voor veel mensen of ze prettig leven. Onze partners zijn de gemeente en zorg- en welzijnsinstellingen. We bieden zo veel mogelijk maatwerk. Het grootste deel daarvan in Nijkerk zelf, verdeeld over bijna alle wijken. Dat vraagt om een creatieve aanpak, want Nijkerk heeft nog maar beperkte mogelijkheden om uit te breiden. .

Actief voor de samenleving in Nijkerk, dat is waar we voor staan. Onze rol daarin nemen we serieus. Met respect en onderling vertrouwen vullen de partijen elkaar goed aan. Zodat we samen maatwerk kunnen leveren op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid. Juist samen met partners kunnen we wat betekenen voor de mensen in Nijkerk. Maar we werken natuurlijk niet alleen. Op al deze vlakken is WSN actief. .

We verhuren ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk. We werken dan ook aan verschillende nieuwbouwprojecten. De lokale samenleving vraagt om een passend aanbod aan woonruimte. Door initiatieven te nemen, te participeren in verschillende projecten en door kansen te benutten, kunnen we toonaangevend zijn op het gebied van wonen, het leveren van woondiensten en kwalitatief goede woonmilieus en het faciliteren van zorgdiensten. .

We doen dat door maatschappelijk te ondernemen, door het bieden van voldoende en betaalbare woningen passend bij de wensen en behoeften van onze huidige samenleving, door het faciliteren van voorzieningen en door extra ruimte te bieden aan senioren, starters en mensen met een beperking die op de woningmarkt moeite hebben om een woning te vinden. Mensen moeten een plek hebben waar ze zelfstandig kunnen wonen, ook als ze zorg of extra ondersteuning nodig hebben. Ook de woonomgeving moet veilig en leefbaar zijn. Dat gaat verder dan een fijn huis. We luisteren naar onze omgeving en laten zien wat we doen en waarom we dat doen.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 17:00
   Dinsdag 8:30 17:00
   Woensdag 8:30 17:00
   Donderdag 8:30 17:00
   Vrijdag 8:00 12:00
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Nijkerk Woningstichting (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe